Kleine verhuizingen buitenland: mini verhuizing tot 1100 kg en ook 5000

Kleine verhuizingen buitenland! Een kleine verhuizing of kleine partijtjes goederen kunnen wij vervoeren door heel Europa, de budget prijzen zijn de beste in zijn soort en op dit kwaliteitsniveau.

Kleine verhuizingen buitenland: mini verhuizing tot 1100 kg en ook 5000

Mini verhuizing of maxi verhuizing maar wel alles budget en dus goedkoper dan de doorsnee verhuizer.

Kleine verhuizingen buitenland – verhuizen naar Hongarije en andere landen

De kleine vrachtwagentjes rijden Hongarije > Benelux en kunnen elke week laden in Nederland en Hongarije, snel geladen aansluitend snel gelost. De kleine vrachtwagentjes kunnen maximaal 1100 kg laden en als ze tot de nok vol kunnen dan heb je 18 m3 ruimte. Bij het laden zal de chauffeur helpen in de auto, zelf dien je enkele mensen te hebben bij het laden maar ook bij het lossen, meestal binnen 24 uur wordt er gelost op de plaats van bestemming.

Kleine verhuizingen buitenland – door heel de Europese Europese Unie

De kleine vrachtwagentjes kunnen ook laden voor al de andere lidstaten van de Europese Unie, voor die ritten gelden de zelfde punten zoals hier boven omschreven. Naast verhuizingen kunnen er natuurlijk ook andere goederen vervoerd worden.

Kleine verhuizingen buitenland – en ook binnen Nederland of ander land

Ook is het mogelijk om binnen Nederland vervoer of verhuizingen te rijden, de budget prijzen zijn dan door de korte afstanden minder zichtbaar maar er wordt wel goed en efficient gewerkt, eventueel zijn de vrachtwagentjes te huur per dag.

Kleine verhuizingen buitenland – vervoeren van verhuis en andere spullen verzekeren

Verhuizingen vallen buiten de CMR verzekering waar goederen en palleten wel onder vallen, verhuizingen dienen apart verzekerd te worden, zeker als er grote waarde in een verhuizing zit. Verzekeren is niet verplicht maar is voor de verhuizende boven bepaalde waarden wel wenselijk, verzekeren van verhuizingen kun je overal regelen, mocht je perse willen verzekeren dan zijn banken of tussen personen geschikt om een en ander te regelen. Normaal gezien kan er vrij snel geladen worden, in onderling overleg kunnen de meeste belemmeringen opgelost worden. Neem bij verhuizingen altijd enige speling, loopt bijvoorbeeld de huur af op 31 maart ga dan niet verhuizen op die zelfde 31 maart om 18.00 ’s avonds, maar neem bijvoorbeeld 29 maart als laatste datum. Twijfel niet maar vraag direct meer informatie aan.

Kleine verhuizingen buitenland – vragen en info

Voor meer info en vragen kunt u een bericht verzenden via de pagina contact. Normaal gezien werken we elke aanvraag af binnen korte tijd, zelfs binnen enkele uren, maar dat kan iets uitlopen. Na diverse mailtjes als alle info duidelijk is, kunnen we een prijs geven voor uw aanvraag. Wij werken graag per e-mail omdat dan alles snel is terug te lezen, bellen mag maar altijd bevestigen per e-mail.

Denk vooral niet dat het lastig is, wij hebben regelmatig contact met klanten, soms wel tot meer als honderd mailtjes! Dus makkelijke vragen, moeilijke vragen of domme bestaan bij ons niet. En ook bij problemen welke dat ook zijn, zullen we altijd snel reageren, en deze oplossen.

Contact Interjos Service Europe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.