Adresgegevens Interjos: Transport naar Hongarije: adresgegevens contact pagina Interjos

Adresgegevens Interjos! Adres en contact pagina Interjos Service Europe, voor vervoer van al uw spullen, door heel de EU. Gespecialiseerd op Nederland naar Hongarije, en Hongarije naar Nederland.

Transport naar Hongarije: adresgegevens en contact pagina Interjos

Bekijk de video op Youtube

In het verleden heb ik ruime ervaring opgedaan als chauffeur, ervaring door heel West, Zuid, Midden en deels Noord Europa. Ruim 5.000.000 persoonlijke kilometers, en daarbij natuurlijk de praktijk van elke dag. Persoonlijke rijervaring, laden en lossen in Nederland, Frankrijk, Belgie, Luxemburg, Engeland, Schotland, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Andorra, Portugal, Italie, Slovenie, Oostenrijk, Hongarije, Denemarken, Duitsland, Slowakije en Tsjechie.

De werkzaamheden zijn 2 jaar geleden gestart met vervoer van en naar Hongarije, dus veelal laden Belgie of Nederland en lossen Hongarije. Langzaam aan kwam Laden Hongarije en lossen Benelux erbij, en nu is heel Europa werkgebied geworden.

Interjos is uw vaste aanspreekpartner voor budget verhuizingen en vervoer, bemiddeling die zich aanpast naar uw wensen, en altijd voeling wil hebben met de klant.

Adresgegevens en contact pagina Interjos

Werk naam : Interjos ingeschreven bij Urssaf Beziers/Montpellier(F)

Bekijk de video op Youtube

Naam : Interjos Service Europe

Plaats : Magalas

Land : France

Telefoon Interjos Service Europe

Tel 0033 953371316

Email interjos Service Europe

Email : interjos@gmail.com

In 2008 zijn wij van Nederland naar Hongarije verhuisd, naar een klein dorpje aan het Balatonmeer. Daar was het heerlijk leven zeker toen het voorjaar er aan kwam en de zomer met heerlijk warm weer. Het Balatonmeer is een aanrader als je van warm water houd, wij hebben in de zomer water temperaturen mee gemaakt tot 28 graden.

Na twee jaar zijn wij verhuisd van het Balatonmeer iets meer landinwaarts, zo op 4 kilometer van het Balatonmeer in een rustig straatje en direct vrij aan het bos en de heuvels. Waarlijk heerlijk om te wonen.

Maar in onze beleving was er nog heel wat wat niet ging zo als we verwacht hadden. Ten eerste was en bleef de taal ook na enkele jaren een probleem, zeker ook omdat vrijwel 100 % van de mensen geen interesse had om contact met ons te maken. En waarom heb je dan die taal nodig, zeker als je ook op veel plaatsen met Duits terecht kunt. Ten tweede was dus het contact met de bevolking vrijwel nihil, ook op school, in de winkel en op zondag in de kerk was er na genoeg geen contact van enig niveau.

Na 5 jaar hebben we dan ook besloten om in Oostenrijk te gaan zoeken naar een woon locatie. Die hebben na enkele maanden gevonden in de regio van Linz in Oberösterreich of in het Nederlands gewoon Opper-Oostenrijk zie ook mijn website : http://www.oostenrijknieuws.nl/  Deze website is buiten gebruik en blijft dat.

Sinds enige tijd doe ik ook bemiddeling van mensen die nieuwe kronen, tanden en kiezen, gebit, kunstgebit of prothese willen hebben. Tegen redelijk goedkoop tarief kun je deze dingen aanschaffen, meestal meer dan 50 % en wel tot 70 % goedkoper dan in Nederland. de bemiddeling doe ik allemaal zelf, en ik sta achter u om u te helpen met het contact. Indien gewenst dan ben ik ook persoonlijk aanwezig, maar veel al loopt alles zoals afgesproken. De vrouwelijke tandarts doet haar werk goed en heeft jaren lange ervaring. Misschien zijn de middelen en de inrichting niet zo super nieuw als in Nederland, maar de prijs zal zeker tot tevredenheid stemmen.

Kijk voor meer info op : http://www.watkosteenkroonnu.nl/  Deze website is buiten gebruik en blijft dat.

Klant tevreden = Jos tevreden

Wisselwerking met kracht en zekerheid !

Meer info klik hier

2 thoughts on “Adresgegevens Interjos: Transport naar Hongarije: adresgegevens contact pagina Interjos

 1. Ed Z schreef:

  Hallo Jos
  Ik zoek een vervoerder voor een kleine verhuizing(max.2kub)
  van Hongarije (Cserszegtomai)naar Nederland(Amsterdam)
  Via jouw ben ik hier ruim 2jaar geleden naar toe verhuisd.
  Ik wil weer terug naar Nederland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.